pin

Welkom

In Oktober wordt er in Hellevoetsluis opnieuw het Vestingstadtoernooi georganiseerd.
Voor de 8e editie hebben we ook dit keer gekozen voor 2 aparte handicap klassen. Klasse 1 voor spelers/sters met een gemiddelde van 170 tot 220 en Klasse 2 voor speler/sters met een gemiddelde tot 170. De handicap basis is in beide gevallen 80 % met een max van 39 resp. 56.

Het spelen van een re-entry is mogelijk met dien verstande dat de laatste score bepalend is voor de rangschikking. Verder bestaat er na de serie ook nog de mogelijkheid tot het spelen van een z.g. “Desperado” game. Dit houdt tevens in dat de scores uit de voorronden niet worden meegenomen naar de finale.

Voor beide klasse wordt een aparte finale gehouden waarvoor zich per klasse 20 spelers/sters zullen plaatsen. Deze finale zullen bestaan uit 4 games. Het prijzengeld, zoals aan de andere zijde is aangegeven, is variabel. D.w.z afhankelijk van het ingebrachte prijzengeld per klasse. Iedere speler/ster brengt via het inschrijfgeld € 22.50 in. Dus hoe meer deelnemers/sters per klasse, hoe meer prijzengeld. Daarbij geven wij de garantie dat er minimaal € 22.50 voor een finaleplaats wordt uit betaald. Op onze website,  kunt u de stand van www.vestingstadtoernooi.nl de prijzenpot controleren.
Hopelijk kunt u deze opzet waarderen en mogen wij u in oktober in Hellevoetsluis verwelkomen.


Contact per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel / Mobiel:  010-2009111 / 06-34273261
Voor onze privacyregels zie: https://www.vestingstadtoernooi.nl/privacysenior

Ga naar boven